Dak(luik) boven het hoofd van studenten

Het had wat tijd nodig, maar afgelopen april is Waal Bouw toch echt begonnen met de bouw van de studentenunits aan de Opaalweg.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De tweehonderd studentenkamers worden tussen de veertien en zeventien vierkante meter groot en stuk voor stuk uitgerust met een badkamer. Het gebouw krijgt verder per woongroep een gezamenlijke woonkeuken en balkon én een gezamenlijke waskamer.

RHT-dakluik voor optimaal veilige toegang tot het dak
Het studentencomplex is een project van Waal Bouw in samenwerking met Jebber en Maas Wijkontwikkeling. Klunder Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp én de keuze voor het RHT-dakluik van Gorter waarmee een optimaal veilige toegang tot het dak is gegarandeerd.

Dakluik met schaartrap
Dit dakluik, specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken, wordt geleverd met een op maat gemaakte schaartrap. Deze combinatie maakt de oplossing van Gorter optimaal veilig voor de onderhoudsploegen die verantwoordelijk zijn voor het dak en de daar aanwezige installaties. Het luik bevat bovendien slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter vindt u op de website gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.