Laakse Kroon Noordwest Amersfoord

Aan de Noordwest rand van Amersfoort komen drie gloednieuwe appartementengebouwen, onderdeel van het nieuwbouwproject de Laakse Tuinen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het ontwerp is van Mulleners + Mulleners Architecten en de uitvoering komt voor rekening van Dura Vermeer Bouw Hengelo. Op de daken van de moderne gebouwen komen drie RHT-dakluiken te liggen.

Vanuit de woningen kijkt men uit over de polder in de richting van Bunschoten-Spakenburg en over het water van het bevaarbare Riviertje de Laak. Maar ook vanaf je balkon of terras waant men zich in het groen. Tussen de gebouwen vind je namelijk een prachtige daktuin die met kleurrijke bloemen en planten wordt aangelegd. Voor het veilig betreden van deze daktuinen koos Mulleners + Mulleners voor toepassing van drie dakluiken van Gorter.

Veilig het dak op
Met de drie energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Het maakt dat de bewoners volop van de mooie daktuinen kunnen genieten, zonder gevaarlijke toestanden om het dak te betreden. De dakluiken van Gorter hebben bovendien een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de Laakse Kroon.

Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten.

Meer informatie over de producten van Gorter Luiken treft u aan op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.