Dakluik op appartementencomplex Odijk

Plegt-Vos bouwt in Odijk twintig appartementen en twaalf grondgebonden woningen voor woningcorporatie Portaal. Het ontwerp is van KOW architecten en is tot stand gekomen in samenspraak met de omgeving.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Tijdens zogenaamde participatieavonden konden geïnteresseerden meepraten over het ontwerp. Het resultaat? Woningen met een plat dak en veel houten elementen. Op het dak van het appartementencomplex wordt een RHT-dakluik van Gorter geplaatst. Met deze oplossing heeft de beheerder van het complex de beschikking over een optimaal veilige daktoegang. Onmisbaar voor het uitvoeren van een veilige inspectie en dito onderhoud. 

Energiezuinige oplossing
Met het RHT-dakluik van Gorter kiest KOW niet alleen voor veiligheid, maar ook voor duurzaamheid. Deze luiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. 

Klimmiddelen
Alle dakluiken -Gorter levert ook beglaasde en bijvoorbeeld explosiewerende dakluiken- zorgen voor een veilige toetreding tot het dak. Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.