Republica wordt uitgerust met twee RHT’s

In Amsterdam-Noord gebeurt het. In Buiksloterham wordt op dit moment project Republica gerealiseerd: een project bestaande uit zes bouwdelen waaronder drie woongebouwen, een hotel, een café met kantoorruimte en een bedrijfsruimte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Marc Koehler Architects en Loer Architecten zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, Vink Bouw Nieuwkoop zorgt voor de realisatie. Op twee complexen wordt het RTH-dakluik van Gorter toegepast. Het waarom leggen we graag uit! 

Dakluik RHT, voor dakterras, kantoor en woning 
RHT-dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken van beton, staal of hout. Naast de standaard uitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en luiken in speciale afmetingen. 

Een dakluik is een praktisch alternatief voor een dakopbouw. Gorter dakluiken voegen zich onopvallend in het dakbeeld en zijn met minimale aanpassingen te plaatsen. Dit bespoedigt vaak ook de tijdsduur bij het verkrijgen van een bouwvergunning. 

Compleet met schaartrap
Een dakluik met schaartrap is in zes standaard combinaties leverbaar. De combinaties zijn ideaal voor toepassingen waar het dak incidenteel maar ook frequent betreden wordt. Met een ingeklapte schaartrap beschikt u altijd over een vrije ruimte onder het dakluik. De schaartrappen Large en XL kunnen waar gewenst verlengd worden voor overbrugging van een plenum.

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.