De dubbel voor Gorter in Venlo

Ruim een jaar geleden werd er een start gemaakt met de bouw van de nieuwe groenteproductiefabriek voor Hessing Supervers in Horst aan de Maas.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit megaproject -ook wel de fabriek van de toekomst genoemd- heeft een begane grondoppervlakte van 46.000 m2. De fabriek voldoet straks aan de hoogste duurzaamheidseisen en wordt uitgerust met zonnepanelen. Om deze panelen comfortabel en veilig te kunnen bereiken, koos Nieuweboer Architecten voor toepassing van een tweetal RHT-dakluiken van Gorter. 

Het dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is in het bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken en is de veiligste oplossing voor daktoegang. Dat betekent dat het bereiken van de zonnepanelen eenvoudig is, evenals het meebrengen van de benodigde gereedschappen. Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. In de fabriek van de toekomst is gekozen voor de combinatie met twee ladders.

En er is bewijs! De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter:www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.