Oplossingen voor platte daken

Platte dakoppervlakken zijn vaak eenvoudige bouwconstructies, maar door mechanische- , thermische- en chemische invloeden van buitenaf worden hoge eisen gesteld aan de afdichting.

Geplaatst door: Triflex BV

Op een dak kunnen lichtkoepels, verwarmingsbuizen etc. staan die, indien niet goed afgedicht, de waterdichtheid van een dak in gevaar brengen. De vaak eenvoudige onderliggende constructie van deze daken staat bloot aan tal van invloeden, zoals temperatuurverschillen, lopen op het dak, chemicaliën en wortelgroei. De systemen van Triflex bieden op elk vlak duurzame zekerheid.

Problemen voorkomen
Veelvoorkomende problemen bij daken zijn scheurvorming door beweging in de onderliggende constructie, lekkage door toepassing van ondeugdelijke materialen, krimp- en plooivorming en aantasting door chemicaliën. Het Triflex afdichtingssysteem - speciaal ontwikkeld voor platte en licht hellende daken - helpt u deze problemen te voorkomen. Of het nu gaat om bijzondere dakvormen, chemische resistentie vanwege de industriële omgeving, een groenbedekking, nieuwbouw of renovatie.

Een scala aan voordelen
Het Triflex membraan is een het gehele oppervlak volledig gewapend, scheuroverbruggend, vloeibaar en naadloos afdichtingssysteem. Het systeem is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en bij uitstek geschikt als afdichting op industriële daken, is goed hydrolyse- en chemicaliënbestendig en uitstekend bestand tegen worteldoorgroei.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.