Een duurzame en veilige omgeving

In een appartement complex waar oudere bewoners wonen, is veiligheid één van de belangrijkste dingen. Ervoor zorgen dat bewoners niet uitglijden door middel van antislip vloeren is dus cruciaal. Verder zijn duurzaamheid en uitstraling ook van belang.

Geplaatst door: Triflex BV

Zo ook bij het appartementen complex in Heschepad, Oss. Hier moesten de galerijen en trappen een moderne esthetische uitstraling krijgen. Daarnaast waren duurzaamheid en antislip belangrijke aspecten.

Uitdaging
Erkend Triflex applicateur NVT Zuid is hiermee aan de slag gegaan. De galerijen waren deels vervuild en waren op sommige plekken te glad. De trappen waren ook vervuild en de uitstraling was niet meer mooi. Het was dus belangrijk om de trappen en galerijen esthetisch, duurzaam en veilig af te werken.

Systemen
Voor de galerijen is er gekozen voor het Triflex BAS, 3 laags instrooisysteem. Dit systeem biedt bescherming voor bewoners door middel van de antisliplaag. Zo hoeft nattigheid niet meer tot gladde oppervlakken te leiden, met alle gevolgen van dien. Met het Triflex BAS systeem krijgt het oppervlak een antisliplaag, en geeft het ook een duurzame bescherming. Daarnaast wordt de esthetische afwerking door de keuze van het instrooimateriaal bepaald. Het resultaat is niet alleen een veilig systeem maar ook een duurzame bescherming en aantrekkelijke afwerking

"Veiligheid en esthetiek worden gecombineerd met het Triflex BAS systeem, 3 laags”

Verder is er voor de trappen gekozen voor het TSS 3 laags systeem, waarbij de dilataties en overgangen zijn voorzien van een R230 membraan. Verder zijn de goten, schrobrandzijde en de schopborden van de trappen voorzien van een kleurfinishlaag. De oppervlakken zijn ingestrooid met gekleurd fijn kwartszand en van een transparante finish voorzien.

Resultaat
Deze systemen zorgen ervoor dat bewoners zijn voorzien van een esthetische en duurzame uitstraling die voldoende antislip geeft. Ook de snelheid van het systeem heeft ervoor gezorgd er zo min mogelijk overlast heeft plaatsgevonden.

Door het gebruik van deze systemen is een keuze maken tussen óf een antislip afwerking óf uitstraling verleden tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.