Uitdagende renovatie van galerijophoging

Appartementencomplex Karelia is zo’n 20 à 25 jaar geleden voorzien van een galerijophoging. Na al die jaren was deze aan vervanging toe. Een renovatie was gewenst om de galerijen veilig te houden voor de bewoners van het complex. T

Geplaatst door: Triflex BV

Appartementencomplex Karelia is zo’n 20 à 25 jaar geleden voorzien van een galerijophoging. Na al die jaren was deze aan vervanging toe. Een renovatie was gewenst om de galerijen veilig te houden voor de bewoners van het complex. Triflex speelde een rol tijdens deze renovatie.

De uitdaging
Het appartementencomplex wordt bewoond door tientallen bewoners, veel van hen zijn wat ouder. Tijdens een renovatieproject in de woningbouw is het belangrijk dat deze bewoners zo min mogelijk overlast ervaren van onder andere onaangename geuren, geluid en de eventuele onbereikbaarheid. Dit was een uitdaging tijdens dit project. Daarnaast was het voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever ook een uitdaging.

De oplossing
De oplossing voor het vraagstuk dat hierboven is geschetst, was Triflex BIS Aquapanel BTS-P. Dit betreft een gesloten ophogingssysteem, onder andere geschikt voor het ophogen van galerijen, bestaande uit PIR-isolatie met een 22 millimeter Aquapanel drukverdeelplaat. Er is voor dit systeem gekozen, omdat het beloopbare oppervlak ook de waterdichting vormt. Daarnaast zijn eventuele schades aan de afwerking altijd zichtbaar en dus goed te bereiken voor een reparatie.

Het proces
Ervaren Triflex applicateur Aron Tissink, van Tissink Specialistische Afdichtingen BV, heeft dit project voltooid. De Triflex BIS Aquapanel BTS-P is deskundig aangebracht, laag voor laag. Benieuwd wat deze stappen waren? Lees het in de casestudy!

Er traden geen complicaties op tijdens dit project.

Het resultaat
Dit project heeft geresulteerd in opnieuw opgehoogde, waterdichte, antislip galerijvloeren die veilig gebruikt kunnen worden door de bewoners en eventueel bezoek. Daarnaast past de uitstraling van de vloeren bij het appartementencomplex en bij de wensen van de bewoners en de opdrachtgever.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.