Electradrop-R ontlast poortmotoren

Locinox heeft een nieuwe elektrische grondgrendel die geautomatiseerde poorten vasthoudt en de motoren tegen felle winddruk beschermt. De interne batterij van de Electradrop-R trekt de grendel bij stroomstoring op voor een nooduitgang.

Geplaatst door: Locinox

De nieuwe Electradrop (Normaal Open) is de meest recente innovatie van Locinox binnen de poortautomatisering. Deze gemotoriseerde elektrische grondgrendel biedt een oplossing tegen verschillende uitdagingen op het gebied van geautomatiseerde poorten, zoals winddruk of stroomuitval. De grendel beschermt een gesloten poort tegen sterke externe krachten die de poortmotoren kunnen beschadigen. De interne batterij garandeert een veilige uitgang in noodsituaties.

Bescherming tegen sterke wind

Door de toenemende behoefte aan privacy stijgt ook de vraag naar volledig beklede poorten. Deze zwaardere alternatieven voor traditionele poorten zijn kwetsbaar voor sterke windkrachten, waardoor de vleugels ongecontroleerd heen en weer bewegen. Dit kan de motoren beschadigen en de levensduur ervan verkorten, waardoor de garantie dat de poort volledig gesloten blijft, wegvalt.

Voor deze uitdaging is de Electradrop met Normaal Open-functie ontwikkeld, de nieuwste oplossing van Locinox. De roestvrijstalen grondgrendel met een slag van 120 mm houdt de poortvleugels op hun plaats, ontlast de elektromotoren en voegt een extra beschermingsniveau aan de omgeving toe.

Aangesloten op waarschuwingslichten

De elektrische grondgrendel is aangesloten op het waarschuwingslicht van de poort. Zodra het licht begint te knipperen, is de Electradrop in minder dan drie seconden volledig opgetrokken. Zodra het knipperen is gestopt, daalt de Electradrop automatisch binnen de drie seconden.

Een interne batterij, die minstens 10 jaar meegaat, biedt een zeer belangrijke nooduitgangfunctie. Bij stroomuitval heffen de duurzame batterijen de grondgrendel automatisch op. Dit garandeert een vrije nooduitgang voor mensen binnen en toegang voor hulpdiensten zoals ambulance of de brandweer.

Normaal Open vs. Normaal Gesloten

Deze Normaal Open-functie is een oplossing voor collectieve huisvesting of openbare gebouwen. Er bestaat ook een tegenovergestelde Normaal Gesloten-versie van de Electradrop die de grondgrendel gesloten houdt tijdens stroomuitval, specifiek voor woonhuizen.

De Electradrop heeft een diameter van 20 mm, meer dan 1000 kg houdkracht en meer dan 40 kg trekkracht. De gemotoriseerde grondgrendel herkent automatisch obstakels, is bestand tegen vandalisme en kan horizontaal worden geïnstalleerd.

Download de product fiches van de Electradrop

LOCINOX

Dankzij voortdurende innovatie, extreme duurzaamheid en een klantgerichte aanpak zijn wij erin geslaagd om de wereldleider in hekwerk- en poortbeslag te worden. Onze hoogwaardige oplossingen zijn eenvoudig te installeren, bieden gemoedsrust en worden binnen 24 uur na bestelling over de hele wereld verzonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Locinox

Locinox

Mannebeekstraat 21, 8790  Waregem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.