Rijstvlies gevelbekleding

Rijstvlies gevelbekleding die een uitstekende vervanger is van hout, kunststof of staal. Wij hebben Resysta en Riwood gevelprofielen een groot assortiment van opties. Het materiaal is te verwerken als hout.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Rijstvlies gevelbekleding

Fiberplast biobased BV heeft met Nowood plaatmateriaal en Resysta gevelprofielen diverse duurzame alternatieven in het assortiment voor hout, staal of kunststof. Het materiaal is volgens de kenmerkende Resysta receptuur geproduceerd. Het materiaal oogt haptisch en optisch als tropisch hardhout maar behoeft veel minder onderhoud en is veel bestendiger tegen buiteninvloeden. Zo is het materiaal bestendig tegen ongedierte, termieten en schimmels. Het is gewoon als hout te bewerken met simpel gereedschap en behoeft geen speciaal onderhoud.

Resysta gevelprofielen

Resysta gevelprofielen zijn voor de meer veeleisende projecten geschikt. Zo zijn de profielen optioneel te verkrijgen in een hoge brandklasse (B volgens EN 13501). Middels een combinatie van een primer, sealer en coating is een kleuroppervlak te realiseren met 15 jaar garantie op afschilferen. Dit betreft alle kleuren die in het Resysta Colour concept zijn opgenomen.

Voordelen Rijstvlies t.a.v. hout

  • Vochtbestendiger
  • Thermisch te vervormen
  • Langere levensduur
  • Behoeft minder onderhoud
  • Volledig recyclebaar
  • Is verlijmbaar

Over Fiberplast biobased BV

Fiberplast biobased BV levert al bijna 15 jaar hoogwaardige alternatieven voor hout, kunststof of staal. Wij proberen alternatieven aan te bieden die technisch evenwaardig zijn en bovendien zeer betaalbaar blijven. Het materiaal moet zo milieuvriendelijk gemaakt worden om een zo’n klein mogelijke CO2 voetafdruk achter te laten. De biobased content en de hoge herbruikbaarheid zorgen onze producten voor een positieve bijdrager aan het behalen van project gerelateerde LEED, BREEAM en C2C doelstellingen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben een wereld aan ervaring en kennis in huis. Wij zijn tevens lid van het Resysta Network for Growth en kunnen indien nodig altijd terugvallen op een internationaal netwerk van andere producenten en leveranciers.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.