Envirolift Standard vloerdragers

Hoogwaardige vloerdragers voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Erg makkelijk in gebruik en zeer bestending tegen vocht- & weersinvloeden. Perfect voor het vakkundig verhogen van tegelvloeren en vlonders.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Envirolift Standard vloerdragers

Envirolift vloerdragers zijn een eenvoudige, betaalbare en draagkrachtige oplossing voor het vakkundig verhogen van balkon-, terras- en galerijvloeren. De drager worden gemaakt van stevig maar lichtgewicht polypropyleen in combinatie met talk en carbon black. Ze behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn na hun lange levensduur volledig recyclebaar. Zowel de ervaring vakman als de beginnende klusser van met weinig instructie gelijk aan de slag met Envirolift vloerdragers. Het realiseren van een mooi vlakke verhoogde tegelvloer of vlonder is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Specificaties Standard vloerdragers

  • Draagkracht 1000 kg (aanbevolen 500 kg)
  • Afmeting kop 100 mm in diameter
  • Afmeting voet 185 mm in diameter
  • Voor hoogtes tussen de 30-420 mm

 

Voordelen Envirolift Standard vloerdrager

  • Voor zowel tegels als terrassen
  • Lichtgewicht
  • Snel te plaatsen
  • Weinig instructie nodig
  • Draagkrachtig

 

Verwerking

Bij tegels is het zeer aan te raden eerst een legplan uit te tekenen, dit is vaak ook een goede indicatie ten aanzien van het totaal aantal benodigde vloerdragers. Het aantal is ook afhankelijk van legverband, terrasvorm en het aantal hoeken van de tegel. Kijk bij het meten ook goed naar de benodigde hoogtes. Bij vlonders is de onderlinge afstand tussen der dragers afhankelijk van maximale overspanning van fundatiebalk en de plank. Vaak zit dit tussen de 300-400 mm. Extra toebehoren zoals een hellingcorrector, vulplaat en muurfixatie platen kunnen oplossingen bieden ten aanzien van akoestiek, afschotten en muurranden.

 

Over Fiberplast circulair BV

Wij leveren reeds al sinds 2006 hoogwaardige vloeroplossingen aan voornamelijk de Nederlandse en Belgische markt. Fiberplast circulair BV heeft veel ervaring met verhoogde vloeren en heeft reeds honderden projecten mogen beleveren. Een klein deel van de referenties kunt u tevens op onze website bezichtigen. Het veiliger maken van leefomgevingen door het opplussen van vloer komt steeds meer naar voren en wij hebben hier verschillende opplossingen voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg. Een deel van ons assortiment is tevens te bestellen vanuit de Tegeldrager.nl webshop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.