Evergreen

Op de plek waar voorheen het wijkinformatiecentrum in Kerckebosch (Zeist) stond, wordt op dit moment het hoogwaardige project Evergreen gerealiseerd. Een bijzonder project dat een uniek ontwerp kent.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Evergreen bestaat uit zes patiowoningen van ongeveer 210 m2 en drie appartementen van 155 tot 180 m2. Op het dak heeft Klunder Architecten het RHT-dakluik van Gorter ingetekend. Het waarom leggen we graag uit.

Daarom een dakluik
Met het plaatsen van een dakluik creëert u een veilige toegang tot het dak. Hiermee zijn onderhoud aan het dak en de daar aanwezige installaties veilig uit te voeren. Onderhoudsploegen zijn in mum van tijd op de plek van bestemming en de toegang is dus optimaal veilig. Zeker als het dakluik gecombineerd wordt met de juiste klimmiddelen als ladders of schaartrappen. Voor Evergreen koos Klunder voor toepassing van de ladder.

Hoge isolatiewaarde 
Het duurzame RHT-dakluik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.