Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Besparen niet investeren

01 februari 2018
Direct geld besparen zonder investering
LEES VERDER

Besparen zonder investering

Met LED verlichting kunt u flink besparen op uw energierekening en vervanging van defecte lampen. Daarvoor moet u wel investeren in nieuwe verlichting. Voor VVE's die dat liever niet doen biedt YellowBee nu de mogelijkheid om tegen een vast maandelijks bedrag over te stappen op energiezuinige verlichting, zodat u per direct bespaart op uw energierekening, zonder te investeren.

YellowBee verschaft samen met partners financieringsoplossingen voor energiebesparende apparatuur, zoals LEDverlichting en Zonnepanelen / PV installaties, zodat u zonder zorgen energie en kosten bespaart zonder investering. Wij werken uitsluitend met betrouwbare financieringspartners die gericht zijn op verduurzaming van de energievoorziening.

 

Hoe werkt het?


Wij helpen u het juiste product te kiezen voor uw situatie en leveren die. Wij regelen daarna alles met de financier. Vanaf het moment dat de verlichting geïnstalleerd is gaat de VVE direct energiekosten besparen. U betaalt gedurende 5 jaar een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag is lvaak ager dan de besparing die u per maand realiseert door de nieuwe verlichting. Nadat de laatste betalingstermijn is voldaan is de verlichting van u. U geniet dan nog jaren van gereduceerde energiekosten.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Yellow Bee
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES