Veilig beloopbare vloer complex Arnhem

De antisliplaag op de galerijvloeren van een appartementencomplex aan het Gelderseplein in Arnhem, was sterk verouderd en vertoonde op veel plaatsen onthechting.

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was om de galerijen te voorzien van een goed beschermde en veilig beloopbare vloerafwerking. 

Aan applicateur Gacon de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex.  

De keuze is gemaakt om de galerijvloeren te voorzien van een gewapend en scheuroverbruggend membraan, ter plaatse van de dilataties. Deze afwerking bestaat uit een PMMA-hars en kent een langere levensduur dan een kit-emulsie. Het betreft een 3-laags systeem, waarbij na ieder laag de galerijen na circa 45 minuten weer beloopbaar zijn. Hierdoor vond er aanzienlijk minder overlast plaatst voor de bewoners van het complex. Tevens is het systeem hydrolysebestendig. Dit is een groot voordeel voor de aanwezige goot aan de gevelkant, omdat hier vaak het meeste water blijft liggen.

De galerijen hebben een nette uitstraling gekregen en zijn weer voor jaren beschermd en gegarandeerd veilig voor bewoners.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl . We helpen u graag verder.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.