Goede manieren om te laten weten dat u verhuurt

U wilt uw appartement verhuren en wil dat graag op verschillende manieren doen? Maak gebruik van drukwerk. Met drukwerk kan u in de omgeving laten weten dat u aan het verhuren bent. Dus lees snel verder.

Gepubliceerd: 29 januari 2022

Geef een visitekaartje mee

Zoals bedrijfsgegevens doorgeven. U geeft bij elke potentiële huurder/koper een visitekaartje mee. visitekaartjes drukken zijn erg makkelijk. Met een visitekaartje kan dus elke potentiële huurder je terugbellen. U kunt ook plastic cards drukken en deze meegeven. Plastic cards gaan lange mee dan de kartonnen visitekaartjes.

Maak gebruik van flyers

Tegenwoordig is de huizenmarkt erg oververhit. Maak hiervan gebruik en laat actief weten dat u woonruimte verhuurt/verkoopt. Maak een hele hoop flyers en doe deze in de buurt door de brievenbus. Op deze manier kunt u via mensen in de buurt kenbaar maken dat u iets verhuurt. Buurtbewoners zullen het er een keer over hebben met een vriend of een familielid waardoor u al snel komt aan potentiële huurders.

Informeer de volgende bewoners

Heeft u eindelijk een nieuwe koper/huurder gevonden? Gefeliciteerd! Het is belangrijk om de volgende bewoners goed te informeren over het appartement. Maak een mooie brochure en laat deze achter voor de volgende bewoners. De volgende bewoners kunnen nalezen hoe het appartement in elkaar zit.

Stuur een kaartje

Als de nieuwe bewoners zijn ingetrokken kan je ook op den duur een mooi kaartje sturen. Op deze manier bent u alsnog een beetje betrokken. Een kaartje ontvangen omdat u net verhuist bent is leuk.

Geef iets leuks

Wilt u de nieuwe bewoners iets leuks geven? U kunt magneetstickers geven. Magneetstickers blijven plakken op bijvoorbeeld de koelkast plakken. Met magneetstickers vrolijkt u de boel op tijdens de verbouwing.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.