Gorter dakluik op appartement Bergen

Op de plek van het voormalige hotel Duinpost in Bergen bouwt De Geus Bouw Villa Kerkelaan

Geplaatst door: Gorter Group bv

een complex bestaande uit vijf exclusieve en ruime appartementen tussen de 122 en 194 m2. Op het dak van het complex komt het RHTG-dakluik van Gorter. Een glazen dakluik dat enerzijds zorgt voor voldoende daglicht in de onderliggende ruimte en anderzijds een veilige daktoegang garandeert.

RHTG-dakluik
De vrije ruimtes op daken worden in toenemende mate gebruikt voor apparatuur en vrije tijd. Denk aan koelinstallaties, liftmachines, pv-systemen én aan daktuinen of dakterrassen. Met een dakluik van Gorter is eenieder die het dak betreedt optimaal veilig. Met het RHTG-dakluik -geschikt voor platte en licht hellende daken-  voeg je daar een zee aan daglicht aan toe, wat dit glazen dakluik perfect toepasbaar maakt in projecten als deze in Bergen.

De kenmerken van het RHTG-dakluik van Gorter:

  • Natuurlijk daglicht in onderliggende ruimte.
  • Thermisch onderbroken constructie.
  • Betrouwbaar, veilig en duurzaam.
  • Leverbaar met vaste trap of ladder.
  • In verschillende maten verkrijgbaar.

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.