Gorter op logistiek centrum Fora Vida

ForaVida timmert lekker aan de weg. Het bedrijf vergroot met de opening van een nieuwe logistiek centrum in Oostrum haar voorraad- en transportcapaciteit.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Smedts Bedrijfshallen is dit jaar met de bouw gestart en vanaf 2025 zullen alle logistieke processen vanuit dit nieuwe warehouse uitgevoerd worden. Het dak van dit warehouse wordt verrijkt met een dakluik van Gorter. Een veilige toegang tot de bovenste regionen is hiermee gegarandeerd. 

Dakluik voor veiligheid en isolatie
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Onverwoestbaar en made in Holland
De nieuwe generatie RHT-dakluiken hebben een uiterst sterke en gepatenteerd constructie. Door een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. De luiken zijn bijzonder geschikt voor platte en licht hellende daken

Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze link

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.