Haal alles uit uw appartement!

Met de woningnood in Nederland worden er enorm veel appartementencomplexen gebouwd die veel meer mensen kunnen voorzien van een woning dan eengezinswoningen.

Gepubliceerd: 30 maart 2022

Om deze appartementen complexen toch zo ideaal mogelijk te maken wordt er goed gelet op een aantal factoren. De indeling van het appartement, een groot balkon en een binnenplaats die ideaal is voor het bouwen van een community zijn een aantal van deze factoren. Zo zijn er al een aantal appartementencomplexen waar een binnenplaats met speeltuin enorm uitnodigend is om als buren bijvoorbeeld een buurtfeest te organiseren. In dit artikel leest u een aantal tips om het uiterste te halen uit uw appartement!

Uw tuin of balkon upgraden met een tuinset!

Met een tuinset kunt u uw tuin of balkon wat meer huiselijk laten voelen, Een goede tuinset van Fonteyn bijvoorbeeld is ideaal voor een appartement dat op de begane grond een tuin heeft. Met een tuinset of loungeset als deze kunt u namelijk genoeg familie en vrienden uitnodigen voor een tuinfeest of barbeque. Geen appartement op de begane grond? Kijk dan op www.fonteyn.nl voor het aanbod tuinsets die bedoeld zijn voor op het balkon, want ook uw balkon kan u zomer ready maken met een goede tuinset van fonteyn! Tevens is het mogelijk om op het balkon te barbequen met een balkon barbeque of kies voor een leuke gourmetset die u kan gebruiken bij uw tuinset. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u bezig bent met het inrichten van uw tuin of balkon.

Indeling van uw appartement realiseren

Door goed te kijken naar de indeling van uw appartement kunt u enorm veel realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leeshoek met boekenkasten en een lekkere fauteuil, of een eethoek die uitkijkt op de omgeving. De opties voor uw appartement zijn eindeloos als u goed let op de indeling van uw appartement. Heeft uw appartement een open keuken? Maak hier gebruik van door een ronde eettafel aan te schaffen die u nabij de keuken kan zetten. Een ronde eettafel maakt een ruimte dynamischer dan een vierkante eettafel!

In een kleiner appartement is natuurlijk minder mogelijk dan in een groter appartement, maar gelukkig zijn er enorm veel ruimtebesparende meubels die u hierbij kunnen helpen. Denk daarbij aan een bank met opbergruimte of het ophangen van uw TV zodat u geen TV meubel nodig hebt.

Heeft u hulp nodig met het inrichten van uw appartement? Neem dan deze tips mee tijdens een gesprek met een professionele interieurarchitect.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.