Zorg ervoor dat iedereen geniet van de gemeenschappelijke tuin of binnenhof

Om echt te genieten en tot rust te komen hoeft u niet altijd ergens naar toe te gaan. Het is namelijk ook mogelijk om een gezellige tijd in uw gemeenschappelijke tuin te hebben. Dit kan zowel alleen als samen met vrienden en familie om u heen.

Gepubliceerd: 04 februari 2022

Het hoeft hierbij niet uit te maken wat u gaat doen. Denk maar eens aan leuk etentje, een barbecue of gewoon een simpele avond boordevol leuke spelletjes. Het kan allemaal in uw gemeenschappelijke tuin! Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw tuin ‘the place to be’ wordt voor elke situatie? We delen graag onze tips met u.

Van tuin naar werkplek

Ja, u hebt het goed gelezen! Werkt u ook steeds vaker vanuit huis? Dan is het een goed idee om uw gemeenschappelijke tuin om te toveren naar een ideale werkplek. Een plek waar u in alle comfort thuis kan werken. Werkt u nog niet, maar bent u bijvoorbeeld wel aan het studeren? Of doet u het allebei? Dan geldt dit zeker ook voor u. We weten allemaal wel hoe lastig het is om niets te kunnen zien op ons beeldscherm vanwege de felle zon die er op schijnt. Veranda’s bieden de geschikte oplossing voor dit probleem. Een mogelijk andere oplossing is om te proberen met je gezicht richting de zon te gaan zitten of de helderheid van je scherm aan te passen. Met deze tip maakt u gegarandeerd een vaste en comfortabele werkplek van uw tuin en dat terwijl u de frisse buitenlicht inademt!

Speelparadijs

Als u kinderen hebt, weet u ongetwijfeld de waarde van een tuin. Een gemeenschappelijke tuin is de ideale plek waar kinderen in een veilige omgeving kunnen buiten spelen en hun energie kwijt kunnen. De hoeveelheid aan spelletjes die ze in de tuin kunnen spelen zijn oneindig.
Denk hierbij maar aan de spelletjes die u zelf vroeger speelde, zoals verstoppertje, tikkertje en noem maar op. Ook activiteiten zoals kamperen en paaseitjes zoeken kunnen prima in eigen tuin dus maak daar zeker gebruik van!

Zon en ontspanning

Zoals we al eerder zeiden, is de gemeenschappelijke buitenruimte de ideale plek om tot rust te komen. En dat menen we. Even heerlijk bruin worden in de zon terwijl je op een ligbed ligt of een ijskoude cocktail aan het drinken bent in uw loungeset. Om het helemaal compleet te maken kunt u zelfs nog enkele vrienden en vriendinnen uitnodigen om cocktails te drinken en even lekker bij te kletsen.

Hebt altijd al uw eigen droomtuin willen creëren? Met deze tips kunt u hopelijk elke dag optimaal genieten binnen eigen tuin.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.