..........
shadow_fix

Waarom een schutting om de gemeenschappelijke tuin?

Er zijn diverse redenen waarom je kunt kiezen voor een schutting bij de gemeenschappelijke tuin.

De schutting kan dienen als veiligheid, visitekaartje of beschutting. Het is echter aan te raden je tuinomheining te laten harmoniëren met de stijl en sfeer van de complete gemeenschappelijke tuin. Een belangrijk aspect bij de schutting is vaak privacy. Een beetje privacy is altijd prettig, maar je wil ook nog wat van je omgeving kunnen zien. Een goed idee is om je tuinomheining van een paar doorkijkjes te voorzien. Zo krijg je geen opgesloten gevoel en breng je een leuk accent aan in je schutting.

Er is een ruime keuze in tuinomheining. Wil je houten schuttingen? Of gaan jullie binnen jullie VvE voor een kant-en-klare haag? Of toch liever een schanskorf gevuld met steen of kokos als tuinomheining? Heb je een tuin met een landelijk thema? Dan zijn vinylpanelen als tuinomheining een leuke oplossing.Bij een strak interieur hoort weer een strak hekwerk. Andere opties zijn een smeedijzeren hek, een verzorgde haag, een designtuinscherm, een rustiek stenen muurtje of juist een natuurlijke buitenmuur die met planten begroeid is.

Vergunning voor de schutting?

Heb je een vergunning nodig voor het aanleggen van je tuinomheining? Dit kun je bekijken op www.omgevingsloket.nl. Met een vergunningencheck kijk je eerst of een bouwplan voor een tuinomheining vergunningplichtig is. En als dit het geval is, voor welke onderdelen of activiteiten je toestemming nodig hebt om een tuinomheining aan te brengen. Op basis van deze informatie stelt de module automatisch het aanvraagformulier samen. Houd bij het aanvragen van een eenvoudige omgevingsvergunning rekening met een wacht ongeveer acht weken.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam