Het afdichten van constructieve vloeren

Elk gebouw heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Of het nu gaat om balkons, terrassen, een galerij of een wandeldek.

Geplaatst door: Triflex BV

Het oppervlak moet tegen een stootje kunnen, ook al wordt het intensief gebruikt. De constructie moet ook worden beschermd tegen indringing van vocht. Zeker als zich leefruimten onder het balkon, terras, wandeldek of de galerij bevinden. Dat vraagt om een gedegen afdichtingsysteem. Tevens is er de gebruiker, hij of zij moet zich veilig kunnen bewegen en zich er op zijn gemak voelen. Triflex heeft de producten in huis om aan al deze eisen te voldoen.

Details naadloos dicht
Het Triflex afdichtingsysteem is flexibel en scheuroverbruggend. Doordat het systeem vloeibaar wordt aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden ook naadloos in het geheel geïntegreerd. Vocht, maar ook dioxide en chemicaliën krijgen geen kans om door te dringen.

Constructie en constructieve werking
Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw zal het Triflex systeem de levensduur van het gebouw verlengen, waardoor het een waardevolle investering is. Het hoogwaardige membraan is ontwikkeld om de constructieve werking van de ondergrond op te vangen, zoals bij grotere en langere oppervlakken optreedt.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor hoogbouw of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder. 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.