Dakluik op zuiveringsinstallatie

Aannemersbedrijf N. Duin vernieuwt de zuiveringsinstallatie De Hooge Boom in Kamerik. Op deze locatie wordt al sinds 1615 drinkwater gewonnen, gezuiverd en gedistribueerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De nieuwe drinkwaterzuiveringsinstallatie zal worden ondergebracht in een compleet nieuw zuiveringsstation. Op dit station komt -ten behoeve van een veilige dakopgang- een RHT-dakluik van Gorter. 

Factor Architecten (architectuur) heeft in opdracht van Oasen drinkwater een ontwerp gemaakt voor maken voor het nieuwe zuiveringsgebouw. Het ontwerp is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Royal Haskoning DHV (bouwtechniek, constructie, E- en W-installaties) en Studio Nico Wissing (landschap). 

Veilig en duurzaam met RHT

Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan daken en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Lekker warm
Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.