Hunkemöller vertrouwt op Gorter

Lingeriemerk Hunkemöller opent dit jaar haar nieuwe distributiecentrum op bedrijvenpark Stichtsekant in Almere.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Hunkemöller heeft haar aannemer Burg Bouw gezien het state-of-the-art ontwerp duidelijk opdracht gegeven veel aandacht aan de uitstraling te besteden. Daarnaast ligt de focus op een zo duurzaam mogelijk gebouw dat een laag energieverbruik heeft, weinig onderhoud nodig heeft en waarin duurzame oplossingen zijn verwerkt. Een van die oplossingen is de toepassing van twee RHT-dakluiken van Gorter. 

De RHT-dakluiken van Gorter doen dienst als daktoetreding tot de vrije ruimte op platte daken die vaak worden gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing.

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang, en dat uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Hunkemöller is met dit nieuwe onderkomen klaar voor de toekomst!

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.