Bredius – duurzaam complex

Woerden krijgt er een fantastisch appartementencomplex bij. Het zes woonlagen tellende gebouw heeft een prachtige ligging: direct aan de oude Rijn en tegenover Landgoed Bredius en ook het ontwerp zelf is prachtig.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In het gebouw komen twintig duurzame appartementen met gebruiksoppervlakten van 71 m² tot 134 m². De Koning Nieuwbouw maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor wordt het complex even energiezuinig als comfortabel. Een greep uit de oplossingen: de appartementen worden gasloos, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen en krijgen een energiebesparend ventilatiesysteem. Het dakluik van Gorter doet een extra duit in het zakje. Het RHT-dakluik van deze leverancier is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Een perfecte aanvulling op de overige duurzaamheidsmaatregelen!

Het dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze trap en ook de ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?
www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.