Je appartement gezelliger maken met de juiste decoratie

Van je huis een thuis maken, daar helpen we je graag bij. In dit artikel vertellen we je daarom meer over hoe je met de juiste decoratie dit kunt bereiken.

Gepubliceerd: 08 mei 2018

We creëren niet alleen sfeer, maar ook de interieurstijl die jij voor ogen hebt. We maken van jouw appartement een heuse droomwoning. Denk mee hoe je de tips kunt toepassen voor jouw woonruimtes en geef jouw appartement een decoratie make-over. Veel plezier met (her)inrichten!

Welke woonstijl past bij jou?

Het is goed om bewust te zijn van de woonstijl die bij jouw interieurwensen past. Verdiep je in de stijlen die er zijn en bekijk welke meubels je aanspreken óf welke favoriete items je al in jouw woning hebt staan. Van welke word je ontzettend blij? En herken je daar een rode draad in? Ben je bijvoorbeeld dol op strak en ruimtelijk? Dan zou het zomaar mogelijk zijn dat je je helemaal thuis kunt voelen in een moderne woonomgeving. Ben je iemand die geniet van grote ramen, natuurlijke tinten en materialen? Wie weet is de Scandinavische uitstraling van jouw woning écht iets voor jou. Door je in deze woonstijlen te verdiepen, ontdek je nog beter wat bij jou past en doe je meteen inspiratie op!

Welke decoratie past bij de woonstijl?

Decoratie heb je in allerlei soorten en maten. Van wanddecoratie tot planten en van fotolijstjes tot klokken en kaarsen… Decoratie zorgt voor sfeer en je maakt je huis er helemaal mee af. Uiteraard is het belangrijk om een balans te vinden in de hoeveelheid decoratie die je plaatst. Veel decoratie zorgt voor meer prikkels en kan je de rust in huis ontnemen, terwijl weinig decoratie wat ‘kaal’ kan ogen. Mix en match totdat je voor elke decoratie de juiste plek hebt gevonden die goed voelt. Bovendien is het fijn als deze decoratie in lijn is met de door jouw gekozen woonstijl. Zo zorg je voor eenheid in jouw appartement. Neem ook een kijkje in het assortiment van Sweetlivingshop.nl, zij verkopen de leukste woonaccessoires die aansluiten bij jouw interieurstijl.

Het plaatsen van decoratie

Denk goed na welke decoratie je in jouw inrichting wilt plaatsen. Welke plekken had je in gedachten en sluit het aan bij de overige items die je hier hebt staan? Door de combinatie van eyecatchers en subtiele decoratie, creëer je een evenwichtige omgeving. Ook toon je met decoratie aan dat je oog hebt voor detail. Het is jouw woning, daarom is het belangrijkste argument dat je blij wordt van de ruimte. Zorg ervoor dat je er goed kunt opladen en ontspannen. Decoratie mag nooit in de weg staan bij deze essentiële functies van jouw appartement. Kies daarom voor een fijne mix aan grote en kleine decoratie, zodat je van jouw droomwoning echt een thuis kunt maken. There’s no place like home!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.