Gerelateerde suggesties:

Tips voor het inrichten van je appartement

28 augustus 2018
Stel: je wilt een het interieur van je appartement aanpassen. Waar begin je?
LEES VERDER

Er zijn gelukkig diverse (online) meubelzaken waar je alles kunt vinden voor wonen op kleinere oppervlaktes. En dit hoeven helemaal geen 13-in-dozijn-meubelen te zijn.

1. Banken en fauteuils

Van wat voor zitmeubel houd je? Past een strak vormgegeven exemplaar in je appartement of houd je meer van klassieke meubels? Kleed het geheel aan met leuke kleedjes of kussens. Deze woonaccessoires zorgen voor sfeer in je appartement. Verder is het belangrijk dat je eethoek, je tafel en eetkamerstoelen, matchen met je bank en fauteuils.

2. TV-meubel

Dit tv meubel kan uiteraard in elke denkbare kleur worden uitgevoerd, hoewel wit, grijs en zwart het meest voorkomen. Leuk zijn de varianten die op poten staan, zo staat ietwat zwevend van de grond en geeft het een ruimtelijke indruk.

3. Verlichting

De verlichting zorgt voor wat extra kleur en speelsheid in je appartement. Kies een lamp die echt een statement maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elegante lamp met een dunne standaard. Voorzien van extra sterk metaal waardoor hij haast niet stuk te krijgen is.

4. De hal

Handig is om bij je kapstok extra opbergruimte te maken. Bijvoorbeeld met kapstok-rek: een staand rek met daarin verschillende vakken voor de schoenen en bovenin ruimte om jassen op te hangen aan kleerhangers.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!