Een keukenrenovatie kan het verschil maken!

Ben je een trotste eigenaar van een prachtig appartement, maar is je huidige keuken een doorn in het oog?

Gepubliceerd: 31 juli 2017

Kun je met een restyle van je keuken je appartement echt af maken en zo volledig genieten van je droomappartement? Dan is aan jou de keuze, ga ik voor een nieuwe keuken? Of is een keukenrenovatie de ideale oplossing? Wij leggen de mogelijkheden graag aan je uit.

Een keukenrenovatie, wat houdt het in?

Bij een keukenrenovatie ga je uit van de huidige basis van je keuken. Het is daarbij belangrijk dat de opbouw en je leidingwerk nog in orde is. Met name de opbouw, want vanuit daar wordt de renovatie opgebouwd.
Eigenlijk kan alles wat je bedenkt vervangen worden. Dus of het nu gaat om je keukenfrontjes, aanrechtblad, achterwand van de keuken, spoelbak of de inbouwapparatuur, zoals pittcooking. Eigenlijk is bijna alles te vervangen aan uw bestaande keuken. Je ouderwetse keuken is dus binnen no-time een keuken volledig volgens de laatste trends.

Wat zijn de voordelen?

Eigenlijk is het grootste voordeel van een keukenrenovatie de kosten en de snelheid waarmee de metamorfose wordt verricht. De aanschaf van een nieuwe keuken is een stuk duurder dan het (gedeeltelijk) verbouwen. Dit komt omdat de keuken in z’n volledigheid moet worden opgebouwd en er bijvoorbeeld opnieuw leidingwerk moet worden aangelegd. Dit neemt veel tijd in beslag en kost dus automatisch meer geld.

Vaak kan een keukenrenovatie ook in 1 werkdag worden verricht, dus je zit niet dagen of zelfs weken lang in de puinhoop. In plaats van zoeken naar alternatieven om ’s avonds te koken, sta je bij een renovatie eigenlijk dezelfde dag alweer te koken. Super snel toch!?

Maar is er wel genoeg keuze?

Wie denkt dat bij een keukenrenovatie niet de volledige keuze is als bij een nieuwe keuken wordt verrast. Ook bij een restyle van je zelf de keuken samenstellen. Het ontwerpen van de keuken kan bijvoorbeeld volgens deze handige online en 3d keukenrenovatie tool. Een super handige tool, want je ziet direct hoe je nieuwe droomkeuken in je appartement eruit komt te zien. Van deze tool is het mooie dat je ook direct de prijs krijgt de zien van de renovatie, zo hoef je niet te wachten op een offerte.

Uiteindelijk is het van belang wat de huidige staat van uw keuken is. Dit is een belangrijk gegeven in de keuze tussen een keukenrenovatie en de aanschaf van een volledig nieuwe keuken. Wij vinden het in ieder geval een prachtige budget oplossing!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.