Herstel na waterschade

Heeft u te maken met waterschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Polygon helpt u daarbij.

Geplaatst door: Polygon

Waterschade moet snel hersteld worden

Heeft u te maken met waterschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Polygon helpt u daarbij; wij ontzorgen, beperken de gevolgschade en monitoren nauw het herstelproces. Waterschade herstellen is onze specialiteit!

Wateroverlast en schade hebben vele oorzaken, zoals een kleine lekkage, een grote overstroming of zware regenval. Het belangrijkste is altijd een snelle reactie om meer schade en verlies door invloed van het water te voorkomen. Wanneer wij aankomen op een schade locatie inspecteren wij de schade eerst grondig en bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn om de schade te beperken.

Onze werkzaamheden na waterschade
Wij kunnen direct de waterschade herstellen, daarvoor voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • het wegpompen van water
  • het verwijderen van meubels en andere spullen
  • het beperken van de schade
  • het voorkomen van verdere gevolgschade
  • Is het eerste werk gedaan? Dan bekijken onze specialisten, eventueel samen met een schade-expert, of het succesvol schoonmaken en herstel van uw bezittingen mogelijk is. We kunnen dan beginnen met het drogen van uw woning of bedrijfspand en uw bezittingen.

Waterschade herstellen en drogen is onze specialiteit. Polygon staat bekend als dé droogspecialist van Nederland vanwege onze ervaring in herstel van de gevolgen van waterschade. Allereerst worden er tests uitgevoerd om vast te stellen hoe lang bezittingen zijn blootgesteld aan het water, hoeveel vocht er is geabsorbeerd en hoe diep het water is binnengedrongen. Onze specialist overlegt samen met u hoe we uw woning en bezittingen gaan drogen.

Factoren zoals het materiaal van de natte spullen, ventilatie en de vochtigheidsgraad bepalen welke aanpak er nodig is. In sommige gevallen zullen we naast standaard drogers en ventilatoren bijvoorbeeld ook heat mats gebruiken om uw bezittingen te drogen.

Heeft u waterschade? Neem contact op voor directe hulp!

Bedrijvengids Geplaatst door
Polygon

Polygon

J. Keplerweg 4, 2408 AC  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.