Ventilatie

Slechte ventilatie leidt vaak tot vochtproblemen en schimmel in uw appartement. Polygon kan dit oplossen, maar voorkomen is beter dan genezen.

Geplaatst door: Polygon

Vochtproblemen en schimmel voorkomen

In veel appartementen komt te veel vocht voor. Dit kan leiden tot schimmel, gezondheidsklachten, huisstofmijt en zilvervisjes. Polygon kan u helpen de vochtproblemen op te lossen en schimmel te verwijderen. Het is belangrijk dat dit professioneel gebeurt om terugkeer van schimmels te voorkomen. Echter geven wij ook graag een aantal tips om het ontstaan van vochtproblemen en schimmel in uw woning te voorkomen. Door te luchten en te ventileren krijgen vocht en daarmee schimmels geen kans! 

 

Luchten en ventileren

Om vocht geen kans te geven in uw appartement is het belangrijk om te luchten en te ventileren. Wat is het verschil? Met luchten bedoelen we dat er meerdere ramen of deuren tegenover elkaar worden opengezet. Op die manier wordt alle vochtige lucht snel uit huis verdreven en vervangen voor verse, drogere lucht. Het is belangrijk om dit regelmatig (liefst dagelijks) ongeveer 10 à 15 minuten te doen.

Ventileren is een continu proces, het liefst doe je dit 24 uur per dag. Zorg er simpelweg voor dat ventilatieroosters open staan, of dat ramen altijd op een kiertje staan. Daarnaast hebben veel nieuwbouwhuizen een mechanisch ventilatiesysteem; zorg ervoor dat deze altijd aan staat, dan wordt uw woning continu geventileerd.

Bekijk onze tips in de ventilatiechecklist.

Hulp nodig? Neem contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Polygon

Polygon

J. Keplerweg 4, 2408 AC  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.