Raptor terrasdragers

Met de slimme en draagkrachtige terrasdragers van Envirolift is het mogelijk snel een verhoogd balkon, terras of gallerij vloeroppervlak te realiseren. Weinig instructie nodig om mee te beginnen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Raptor terrasdragers

De oplossing voor het vakkundig ophogen van houten, composiet, aluminium of stalen onderconstructies. Raptor terrasdragers zijn makkelijk in gebruik, lichtgewicht en zeer draagkrachtig. Iedere drager is nauwkeurig tot op de millimeter instelbaar en via schroefgaten in de balksteun makkelijk te fixeren. Liggen reeds al op diverse locaties in Nederland & België. Raptors zijn specifiek ontwikkeld met oog op vlonders, balkons en (dak)terrassen. Voor tegelvloeren hebben wij andere oplossingen. Zowel de ervaren vakman als de beginnende klusser kan er met weinig tot geen instructie gelijk mee aan de slag!

Voordelen Raptors

  • Draagkrachtig – 1000 kg per stuk
  • Nauwkeurig – per millimeter instelbaar
  • Breed toepasbaar – geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen
  • Voor verschillende hoogtes – tussen de 15 - 245 mm (dragers)
  • Gebruiksklaar – het loopvlak is direct na plaatsing in gebruik te nemen
  • Eenvoudig – iedereen kan ermee aan slag, geen speciaal gereedschap benodigd
  • Diverse accessoires – voor geluidsdemping, hellingcorrectie of bescherming

Raptor terrasdragers hebben per stuk een zeer hoge draagkracht en zijn geschikt voor zowel residentiele als publieke toepassingen. De onderliggende ruimte blijft, afhankelijk van de totale constructie, vaak goed toegankelijk en de waterafvoer wordt amper belemmert. Vaak zien wij dat de onderliggende ruimte goed te gebruiken is om kabels en buizen mooi weg te werken of om onderhoud te plegen. De onderlinge h-o-h afstand van de dragers is afhankelijk van toepassing en de voorgeschreven waardes van de leverancier/producent van de balken, planken of profielen (in veel gevallen voldoet 300-400mm).

Fiberplast circulair BV – Uw specialist op het gebied van vloerdragers

Wij leveren reeds al bijna meer dan 15 jaar hoogwaardige vloerdrager oplossingen aan de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben dan ook veel ervaring en kennis in huis op het gebied van verhoogde vloeren. Tevens hebben wij nog een groot en divers aantal andere oplossingen in het Envirolift assortiment, wij zijn daarmee 1 van de weinige aanbieders die een totaaloplossing kan aanbieden. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij reageren vaak binnen een werkdag. Neem ook eens een kijkje in onze tegeldrager webshop!

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.