Verstelbare vloerdragers

De slimme en makkelijk te plaatsen vloerdragers van Buzon kunnen verschillende handige uitkomsten bieden voor ZZP'ers, (kleine) aannemers en architecten.
LEES VERDER

Betrouwbaar & duurzaam

Verstelbare vloer- en tegeldragers van de marktleider op het gebied van professionele drageroplossingen; Buzon. Het unieke, robuuste en vooral slimme ontwerp van deze vloerdrager is verantwoordelijk voor de onderscheidende en langdurige kwaliteit.

Dit product biedt ZZP’ers, architecten of vakspecialisten grote voordelen en ongekende vrijheid betrekkende tot creatieve, standaard en speciale toepassingen voor de ondersteuning en verhoging van zowel tegel-, industriële als planken vloeren.

De vloerdragers van Buzon zijn ook nog eens in 3 verschillende series te leveren; BC, DPH en de PB-serie. Voor de productie ervan worden uitsluitend gerecyclede grondstoffen gebruikt (polypropyleen) waardoor het product, aan het eind van de levenscyclus recyclebaar/herbruikbaar is als grondstof en dus voldoet aan de C2C uitgangspunten.

De onderscheidende kwaliteiten van Buzon vloerdragers
• Buzon dragers zijn traploos in hoogte verstelbaar
• Een hellingcorrectie van 0 tot 15% is mogelijk door combinatie van diverse hellingcorrectoren
• Buzon dragers worden tot een belasting van 1000 kg per drager gegarandeerd (voetgangersgebied)
• Buzon dragers zijn (optioneel) in speciale brandvertragende-, transparante of ultra-heavy-duty uitvoering leverbaar
• De productkwaliteit van de Buzon en de Regupol dragers zijn middels diverse onafhankelijke testrapporten aangetoond
• Buzon dragers zijn leverbaar met speciale hulpstukken voor pipe-support, balkdrager, roostervloeren etc.

Samenwerkingen
Buzon heeft in samenwerking met enkele grote producenten van composiethout en groene dakoplossingen koppelstukken ontwikkeld die eenvoudig op de kop van een standaard vloerdrager kunnen worden geklikt. Het systeem van de betreffende fabrikant wordt op deze wijze heel eenvoudig opgewaardeerd naar een hoogte verstelbare afwerkvloer. De mogelijkheden voor zowel de producent als de keuzevrijheid van de klant worden hierdoor vrijwel onbeperkt. Zo worden de tegelsdragers van Buzon voorgeschreven door Mosa, één van de grootste tegelproducten in Nederland.

Voor meer informatie of referenties kunt u uitsluitend terecht op onze Buzon vloerdragers pagina. In Nederland en Vlaams België bezit Fiberplast namelijk de exclusieve verkooprechten van Buzon tegel- en vloerdragers. Tevens zijn de vloerdragers van Buzon en onderleggers Regupol ook los verkrijgbaar in onze tegeldrager webshop.

Bestel ze nu vanuit onze tegeldrager webshop:

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Fiberplast Group BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.