Gemeente Westerwolde duwt ouderen in een sociaal isolement

Vereniging van Eigenaars (VvE) van Het Tramhuys in Ter Apel vindt dat de gemeente Westerwolde ouderen in een sociaal isolement duwt. 

Gepubliceerd: 05 december 2020

Wat is namelijk het geval? Gerard Gerdes, secretaris van de vereniging, legt uit.

"Om de bouw van 11 woningen achter de aan de Hoofdstraat 24 te Ter Apel gelegen Kwalitaria mogelijk te maken heeft de gemeente Westerwolde de projectontwikkelaar toestemming gegeven om de weg tussen het appartementencomplex en het pand hoofdstraat 24 te versmallen van zeven naar zes meter. Voor de bewoners van de zeventien woonappartementen van Het Tramhuys is deze versmalling desastreus, omdat daardoor het in- en uitrijden van het appartementencomplex met voertuigen wordt geblokkeerd en de gemeente geen stop/parkeerverbod wil instellen. De mogelijkheid tot parkeren voor de in- en uitrit wordt nog eens expliciet op de bij de vergunning behorende tekening aangegeven."

Lees het volledige artikel

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.