VvE Ketelhaven vraagt weer aandacht voor het windpark

Opnieuw vraagt VvE Ketelhaven om aandacht over de plannen voor de windparken.

Gepubliceerd: 30 mei 2019

Woensdag 22 mei heeft Hans van Veen, namens twee derde van de inwoners van Ketelhaven, een petitie aan burgemeester Ineke Bakker overhandigd.

Op woensdagavond besloot de gemeenteraad een bezwaarschrift in te dienen tegen het rijksinspanningsplan voor Windplan Groen. In dit bezwaarschrift wordt vooral aandacht gevraagd voor Biddinghuizen en Ketelhaven.

Hans van Veen is blij met die zienswijze: “Maar we zijn teleurgesteld in het proces. De burgers zijn te laat betrokken bij het proces en nog steeds zijn veel bewoners niet goed geïnformeerd.”

Tijdens de gemeenteraad sessie was er vooral veel aandacht voor de verdeling van het geld, dat pas beschikbaar komt als de windparken eenmaal staan. Volgens Hans van Veen, voorzitter van de VvE, is dat niet waar het om gaat: “Dan zakt bij ons de broek af. Eerst moet er een goed inpassingsplan komen waar draagvlak voor is bij de bewoners.”

Bron: De Drontenaar

Foto: Ketelhaven

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.