..........
shadow_fix

Verhuizen naar een nieuw appartement

Voordat je echt gaat inrichten, moet er natuurlijk eerst verhuisd worden. En bij een appartement kan dat nog wel eens een uitdaging zijn.

Breekbare spullen en zware meubels maken het soms ingewikkeld om alles veilig over te verhuizen. En bij appartement komt vaak ook nog dat kleine liften en smalle trappenhuizen het verhuizen al snel wat lastiger kunnen maken. Hoe verhuis je bijvoorbeeld een wasmachine of koelkast?

Zo verhuis je een wasmachine

Je wasmachine verhuizen is geen gemakkelijke klus. Zeker als je door smalle trappenhuizen omhoog of omlaag moet. Het beste kun je beginnen met de trommel vast te zetten, zodat deze niet beschadigt. Dit kun je het beste doen met ijzeren stangen of bouten. De buitenkant wikkel je in dekens of plastic. Om het gewicht te verminderen is het bovendien raadzaam de betonnen gewichten aan de boven- of onderkant te demonteren. Het apparaat weegt dan nog maar de helft en is zo veel eenvoudiger op te tillen. Bovendien zijn er handvaten die je met spanbanden om de wasmachine kunt bevestigen. En de allerbeste tip is natuurlijk iemand te vragen je te helpen.

Koelkast verhuizen

De kleinere koelkasten zijn doorgaans geen probleem. Er zijn echter tegenwoordig ook grotere varianten, bijvoorbeeld Amerikaanse koelkasten. Deze koelkast laten verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf is waarschijnlijk de beste optie, omdat in veel gevallen een verhuislift nodig is.

Meer verhuistips vind je hier

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam