Maasresidence met Gorter op het dak

In opdracht van Grouwels Vastgoed en Arcus Zuid Projectontwikkeling bouwt Van Wijnen Sittard vlakbij het witte stadje Thorn aan een vakantiepark van topniveau.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In totaal worden 270 vakantievilla’s, zestig appartementen, een jachthaven en diverse andere voorzieningen gerealiseerd. De gebouwen waarin de zestig appartementen worden gehuisvest, krijgen drie dakluiken van Gorter zodat onderhoudsploegen van de Maasresidence Thorn veilig hun werk op hoogte kunnen doen.

RHT-dakluiken met schaartrappen
In totaal leverde Gorter drie RHT-dakluiken -geschikt voor platte en licht hellende daken- gecombineerd met drie schaartrappen. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van dit Limburgse project.

Specificaties dakluik
De luiken van Gorter bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie
Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? We informeren u graag verder.

Foto's: Arcus Zuid Projectontwikkeling.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.