Metalura balkonglas komt naar u toe!

Op 15 juni 2023 organiseert Metalura het 'Local Balkonbeglazingsevent’ in Haarlem. Ontdek alles over balkonbeglazing van Metalura en laat u inspireren. U bent van harte welkom.

Geplaatst door: Metalura

Metalura nodigt u graag uit voor het ‘Local Balkonbeglazingsevent’ in Haarlem op 15 juni 2023. Tijdens dit event laten we u de voordelen en mogelijkheden van balkonbeglazing zien. We vertellen u welk soorten beglazing er is, waar u rekening moet houden en hoe het zit met vergunningen en de regelgeving vanuit de VvE.  

Het event start om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Daarna is er volop ruimte voor vragen en hebben we een hapje en een drankje. De inloop is vanaf 13.30 uur. 

Deelname aan het ‘Local Balkonbeglazingsevent’ is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Dat doet u via www.metalura.nl/nl/balkonbeglazingsevent. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en ook de locatie waar het event plaats zal vinden. 

Tot ziens op 15 juni 2023!

Wilt u meer weten over balkonglas van Metalura? Kijk op www.metalura.nl/balkonbeglazing

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.