Negen flats Aldenhof Nijmegen

In 2015 zijn de galerijen van negen vrijwel identieke flats aan de Aldenhof in Nijmegen afgewerkt. Er werd destijds een Triflex systeem geadviseerd, maar vanwege kostenbesparing is er voor een ander systeem gekozen. Deze keer is wel gekozen voor Triflex.

Geplaatst door: Triflex BV

In 2015 zijn de galerijen van negen vrijwel identieke flats aan de Aldenhof in Nijmegen afgewerkt. Er werd destijds een Triflex systeem geadviseerd, maar vanwege kostenbesparing is er uiteindelijk voor een ander systeem gekozen. Al snel ontstonden er veel problemen, waarna er de keuze is gemaakt om de galerijen van de flats in 2021 opnieuw af te werken. Deze keer werd er wel Triflex gebruikt.

De uitdaging
Destijds koos de opdrachtgever voor een ander product. Na een aantal jaar was de afwerking van deze producten alweer versleten, waarna de opdrachtgever dit keer wél voor kwaliteit wilde gaan en koos voor Triflex. Het doel en daarmee ook de uitdaging, was om met Triflex een kwalitatief hoogwaardige afwerking te realiseren, zodat de galerijen weer de gewenste bescherming krijgen een lange tijd mee kunnen.

De oplossing
Er is dus gekozen om dit keer wel de kwalitatief hoogwaardige producten en systemen van Triflex toe te passen, zodat de galerijen hopelijk weer jaren meegaan. Het drielaagse BAS-systeem op basis van PMMA met een instrooi van kwartszand fijn, zorgt voor een fraaie afwerking met een veilige antisliplaag. Het systeem heeft veel voordelen die pasten bij de wensen van de opdrachtgever, deze leest u in de casestudy die onderaan deze pagina te downloaden is.

Het proces
Applicateur Gacon heeft de galerijvloeren van de flats zorgvuldig gerenoveerd. Als eerst is de oude, gedegradeerde afwerking verwijderd. Hierna is de ondergrond gerepareerd en vervolgens zijn de detailleringen voorbewerkt en voorzien van een waterdichte aansluiting met het R230 membraan en Triflex ProDetail. Het vloerveld is voorzien van een primer, waarna het meerlaagse BAS-systeem kon worden aangebracht.

Het resultaat
Een duurzame afwerking die voldoet aan de eisen die men van een afwerking mag verwachten. Tijdens het proces ervaarden de bewoners weinig hinder, door de snelle uitharding van de producten en systemen. Het resultaat is een veilige antislipvloer met een lange levensduur, die qua uitstraling past bij de wensen van de opdrachtgever.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.