Lips oplegslot

Wilt u een Lips oplegslot aanschaffen? Hier leest u alles wat u moet weten!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Lips oplegslot

Als je een veilig slot wilt voor je voordeur dan ligt het voor de hand om Lips oplegsloten te kiezen. Het slot heeft minimaal een SKG classificering van twee sterren (SKG**). Overigens, een oplegslot van Lips in combinatie met een rozet dat gecertificeerd is m.b.t. kerntrekbeveiliging heeft drie sterren (SKG***). In onze webshop vind je diverse Lips veiligheidsloten, Lips ombouwsets en Lips oplegsloten.

Lips oplegsloten 1753

Type 1753 is geschikt voor linksdraaiende en rechtsdraaiende deuren. Voor een deur die linksom naar binnen opent heb je Lips oplegslot 1753-1 nodig. Gaat jouw deur rechtsdraaiend naar binnen open dan kies je Lips oplegslot 1753-2. Lips oplegsloten zijn alleen verkrijgbaar in bruin.

Lips oplegslot binnenwerk

Wil je bij een ouder Lips oplegslot het cilinder vervangen dan is dat niet heel ingewikkeld. Er zijn verschillende instructiefilmpjes te vinden. Ook op onze website. Mocht je twijfelen over welk slot je nodig hebt, of bij andere vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.