Rozet voor oplegslot

Wilt u uw oplegslot graag verbeteren voor betere beveiliging? Lees hier hoe u dat doet!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Rozet

In wat oudere huizen is de voordeur vaak voorzien van een oplegslot. Dit is makkelijk te herkennen want je ziet duidelijk het slot op de binnenkant van de deur zitten. Hoewel deze sloten prima een deur sluiten, zijn ze voor verbetering vatbaar. Een rozet op het oplegslot maakt het slot veiliger.

Keurmerk door veiligheidsrozet op oplegslot

In onze webshop vind je diverse oplegsloten en bijbehorende onderdelen voor een upgrade. Een veilig deurslot wordt met een keurmerk beloond. Zo kan een oplegslot het keurmerk SKG met twee sterren hebben (SKG**). Zodra je deze een upgrade geeft door een rozet op het oplegslot te plaatsen, dan heb je een SKG drie sterren (SKG***). Hoe meer sterren, hoe veiliger je deurslot.

Kerntrek rozet voor oplegslot

Omdat wij specialist zijn in veiligheidssloten, vind je op onze website een uitgebreid assortiment aan veiligheidsrozetten voor deursloten. Rozetten met ronde of rechthoekige vormen en in diverse materialen en verschillende kleuren. Als je niet precies weet welke veiligheidsrozet je nodig hebt, bel of vul het contactformulier in. We helpen je graag!

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.