Elektrisch oplegslot

Wilt u een elektrisch oplegslot kopen? Neem een kijkje op onze website!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Elektrisch oplegslot

 

 

Een elektrisch oplegslot met bijpassende elektrische deuropener oplegslot is bij veiligheids-sloten verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Vergelijk het smart lock oplegslot van verschillende merken en kijk wat het meest geschikt is voor jouw situatie.

Slim oplegslot


Je wilt je huis kunnen betreden met je smartphone in combinatie met een slim oplegslot. Dit kan eenvoudig en zonder bouwkundige aanpassingen. Regel het sleutelbeheer via je computer, dan hoef jij je over veiligheid geen zorgen te maken.

Oplegslot elektrisch
Je kunt jouw elektrisch oplegslot zelf monteren door te kiezen voor een elektrisch oplegslot met een vaste cilinder. Hierbij vervang je het oude slot en heb je meteen een goed werkend geheel. Dit in tegenstelling tot een losse cilinder, waarbij de buitencilinder en de slotkast pas worden verbonden bij de montage.

Elektrische deuropener oplegslot
Krijg eenvoudig toegang tot je pand door de elektrische deuropener voor je oplegslot tegenover het insteekslot te plaatsen. Bestel bij veiligheids-sloten.nl, dan heb jij de keuze uit sloten van de beste merken, waaronder:

  • Flexeria
  • Nuki
  • Yale Linus
  • Abus Hometec Pro
  • Danalock

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.