Op een bijzondere manier feliciteren!

Als iemand zijn of haar eigen appartement in handen heeft genomen, dan is dat zeker het vieren waard!

Gepubliceerd: 26 januari 2022

Hieronder volgen een paar tips om de trotse eigenaar van een nieuw appartement te feliciteren met deze overwinning.

Schrijf er een kaartje bij

Het geven van een kaartje met geschreven tekst is erg persoonlijk en leuk om te krijgen. En voel je je creatief, maak dan je eigen kaartje. Dat is origineel én persoonlijk! Hierop schrijf je dat je blij bent voor degene en dat je hem of haar veel geluk toewenst in hun nieuwe appartement.

Geef een kleinigheidje

Dit kan van alles zijn en is vooral leuk als je degene die je feliciteert goed kent! Denk aan kleine chocolaatjes, een biertje of een wijntje, of een giftcard. Dit zijn standaard kleine gifts die voor eenieder altijd wel goed zijn om een overwinning te vieren. Maar wil je het persoonlijker maken, probeer dan iets te geven waarvan je weet dat diegene het zelf ook zou kopen. Dit kan bijvoorbeeld een kaars zijn als diegene bijvoorbeeld van geurkaarsen houdt, of een goed boek als je kennis van lezen houdt. Dat is altijd leuk!

Een bloemetje geven

Het geven van een bloemetje maakt een felicitatie altijd bijzonder. Dit komt doordat bloemen lekker ruiken en er gewoon mooi uitzien om te geven – het maakt niet uit voor wie de felicitatie ook is, voor zowel mannen als vrouwen is het krijgen van een boeket bloemen altijd een leuk idee. Bloemen maken de felicitatie extra speciaal en zetten echt degene die je feliciteert in het zonnetje. Ook voor verschillende felicitatie mogelijkheden zijn er verschillende bloem boeketten die goed bij specifieke gelegenheden passen. Als je benieuwd bent naar wat voor soort bloemetje nu goed zou passen bij het vieren van een nieuw appartement, klik dan hier.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.