Oranjekade kiest voor Gorter

Project Oranjekade in Helmond bestaat uit 250 woningen en ligt tegenover de markante Oranjebuurt. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dat Gorter met 11 dakluiken mag bijdragen aan dit wereldse project doet het bedrijf uit Schagen dan ook goed.

In Oranjekade combineer je wonen in de natuur met op korte afstand wonen van het bruisende centrum. 

Energiezuinig Gorter RHT-dakluik
BAN Bouw werkt op dit moment hard aan de realisatie van het project en zorgt ook voor de verwerking van de elf RHT-dakluiken. Met deze energiezuinige dakluiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Over veilige daktoetreding
Bij daktoetreding is veiligheid van het grootste belang. Nationale en internationale veiligheidsregels beperken het gebruik van ladders aan de buitenzijde. Wanneer het dak hoger is dan tien meter is dit zelfs verboden. De veiligste weg naar het dak gaat door een gebouw, omdat men dan gebruik kan maken van de verdiepingstrap of de lift. Bij toepassing van een dakluik worden de laatste meters afgelegd door middel van een vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder.

Meer informatie over Gorter Luiken BV
Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? Op de website leest u meer: www.gorterluiken.nl

Foto's: Banbouw.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.