Sportschool vloeren

Onderhoudsvriendelijke, schokabsorberende en slipvaste producten die dankzij hun drainerende en isolerende eigenschappen de perfecte uitkomst kunnen bieden.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Rubbergranulaten in alle soorten en maten...

Envirosport is de handelsnaam van de rubberproducten die bij Fiberplast Circulair BV worden verkocht. Hierbij spelen voornamelijk rubbergranulaat tegels en oplossingen de hoofdrol. Zo is rubbergranulaat een product dat wereldwijd steeds meer gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. Enviroflex en Regupol zijn een combinatie van, uit recycling afkomstige rubbergranulaat of vezels met polyurethaan binmiddelen. Door dit specifieke mengsel ontstaat een extreem elastisch blijvend materiaal, dat tot tegels, platen, vormdelen of opgerolde banen kan worden verwerkt. Het materiaal is daarnaast ook nog eens leverbaar in diversen frisse kleuren en variaties en makkelijk op maat te krijgen. Neem bijvoorbeeld de wereld bekende Regupol granulaat oplossingen.

Toepassingen
Onze producten zijn geschikt voor verschillend toepassingen waarbij geluids- en trilling isolatie, elasticiteit en mechanische belastbaarheid vereist zijn. Dit is dus ideaal om toegepast te voren als sportvloer, vloerbedekking, valbescherming, atletiekbanen of zelfs als plaatmateriaal ter bescherming van gebouwen. Maar ook als contactgeluidsisolatie, materialen voor trillingstechniek en antislipmatten voor ladingzekering. De meeste Enviroflex en Regupol producten zijn dus veelzijdig bruikbaar duurzaam, belastbaar en recyclebaar. Ook kunnen deze producten gemakkelijk op maat worden gesneden en volgens zeer uiteenlopend recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften zo goed mogelijk te voldoen.

Op dit moment bieden we rubberproducten aan in de volgende gebieden:

• Dak & galerij rubbertegels
• Fitness- en Sportvloeren
• Speelvloeren
• Stalvloeren
• Projectvloeren
• Ladingzekering
• SBR & EPDM projectvloeren
• Ondervloeren
• Onkruid werende matten
• Rubber onderleggers 

Algemene producteigenschappen Enviroflex rubberproducten

1. Veiligheid en milieu:
Enviroflex tegels voldoen aan het bouwstoffen besluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mensen en milieu. De tegels zijn getoetst op milieu- en gezondheidsaspecten, rapport op aanvraag. (PAK arm, voldoen aan REACH)

2. Valdempende werking:
de tegels zijn door TÜV getest op kritische valhoogten volgens de Europese norm NEN-EN 1177:2008. Rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

3. Waterdoorlatend:
tussen de korrels zit voldoende ruimte om het water snel door de tegel te laten zakken. Hierdoor is het oppervlak snel droog en krijgen algen nauwelijks kans aan te groeien. De tegels zijn vorstbestendig.

4. Isolerende werking:
de tegels hebben een warmte en koude isolerende werking en een uitermate sterke geluidsabsorberende werking.

5. Antislip:
rubber heeft van nature een stroef oppervlak. Door de open structuur wordt deze werking versterkt.
Rek en krimp : rubber is een natuurproduct en onderhevig aan rek en krimp. In de lengte/breedte zal dit niet meer zijn dan 3%. Bij de dikte is de maximale tolerantie 1%.

6. Slijtvastheid:
de tegels zijn zeer slijtvast. Hoe lang de tegels mee gaan is afhankelijk van de toepassing en het gebruik.

7. Installeren:
de tegels zijn licht in gewicht en eenvoudig met een stanleymes op maat te snijden. Tegels bij voorkeur onderling verlijmen met speciale rubber lijm (ook bij ons verkrijgbaar). Rubber tegels met pen- en gat verbinding dienen bij voorkeur halfsteens verband te worden geplaatst.

8. Onderhoudsvriendelijk:
de tegels behoeven nagenoeg geen onderhoud en zijn eventueel schoon te maken met een bezem en hoge druk reiniger. Het gebruik van een vuilfrees is niet toegestaan!!!

9. Garantie:
Enviroflex geeft 3 jaar garantie op haar tegels mits deze op een deugdelijke manier zijn toegepast.
Wij kunnen geen garantie op de kleur afgeven. In beperkt gevallen kunnen de tegels enigszins zwart afgeven door uittreding van Carbon Black, dit is niet schadelijk voor de gezondheid.

10. Recyclebaar:
Aan het eind van de levenscyclus worden de materialen gerecycled voor hergebruikt.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met https://www.fiberplastcirculair.nl opnemen of een kijkje nemen in ons rubbergranulaat assortiment. Tevens kunt u een gedeelte bestellen bij de webshop fitnesstegel.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.