Renovatie parkeerdak Drievriendenhof

Het parkeerdak Drievriendenhof in Dordrecht is weer helemaal als nieuw na een renovatie met de producten van Triflex! De bestaande afwerking was niet geschikt en zorgde voor vele problemen die verholpen moesten worden.

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging
De bestaande afwerking was verouderd en door slijtage glad geworden. Dit kon risico vormen op ongelukken met de auto of leiden tot mensen die zouden vallen of uitglijden. Twee jaar geleden was er op de loopranden een nieuwe afwerking aangebracht, maar het product dat toen gebruikt is bleek niet geschikt te zijn, waardoor er onthechting optrad. Daarnaast waren enkele dilataties gescheurd/ beschadigd, en was er lekkage in het onderliggende parkeerdek. Dit moest allemaal verholpen worden. 

De oplossing

In dit geval was het aanbrengen van een Triflex DeckFloor systeem de beste oplossing vanwege de wensen en eisen van de opdrachtgever en eigenaar van de parkeergarage. Er is voldoende vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van het DeckFloor systeem in combinatie met het afdichten van dilataties door het R230 membraan en andere detailleringen met Triflex ProDetail.

Het proces

Erkend Triflex applicateur BetonRestore mocht deze klus uitvoeren. Zij hebben voldoende kennis en personeel om juist dit soort grote werken vakkundig op te pakken. Allereerst hebben zij de bestaande afwerking verwijderd. Daarna zijn de detailleringen zoals plaatnaden, dilataties en randwerk afgedicht met het R230 membraam en Triflex ProDetail. Vervolgens hebben ze het Triflex DeckFloor systeem aangebracht en ten slotte is het geheel voorzien van belijningen en ‘biggenruggetjes’. 

In september 2022 was het project al grotendeels opgeleverd, maar met name vanwege de weersomstandigheden is besloten om een aantal kleine afwerkingen en belijningen dit jaar af te maken. Uiteindelijk is het project afgelopen maand volledig afgerond!

Het resultaat

Het gewenste resultaat was een veilig en waterdicht parkeerdak; dit is zeker behaald. Daarnaast ziet het er ook weer heel erg netjes uit en kan het parkeerdak er weer jaren tegenaan! Het verschil tussen de oude en de nieuwe situatie is duidelijk te zien op de foto’s in de casestudy, welke gemaakt zijn door BetonRestore!

‎Op de foto is het verschil goed te zien tussen de oude en nieuwe situatie. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.