Slijtage Westblaak hersteld

De vloeren van parkeergarage Westblaak in Rotterdam waren verouderd. Er was sprake van slijtage en de uitstraling paste niet meer bij de wens van de opdrachtgever. Daar moest verandering in komen!

Geplaatst door: Triflex BV

De uitdaging
Parkeergarage Westblaak ligt in hartje centrum Rotterdam en wordt dan ook veelvuldig gebruikt door bezoekers. Een uitdaging tijdens dit project was om de parkeergarage te renoveren, maar door een slimme fasering tegelijkertijd toegankelijk te houden voor bezoekers.

De oplossing
Diverse Triflex systemen boden de oplossing voor dit project. Voor het parkeerdak is Triflex ProPark (variant 1 en variant 3) gebruikt. Voor de hellingbanen heeft de applicateur,  Triflex ProPark (variant 3) en Triflex DeckFloor (variant 3) toegepast. De afwerking van de parkeervloeren is gerealiseerd met het Triflex DeckCoat systeem (variant 1).

 

Het proces
De oude coating van het parkeerdak is als eerste verwijderd. Vervolgens is hier Triflex ProPark aangebracht door ervaren applicateur Meekelenkamp Kunststof Techniek. Vervolgens zijn de overige dekken en de hellingbanen opgeschuurd en tot slot afgewerkt met de Triflex DeckFloor en DeckCoat systemen. Er traden geen complicaties op.

Het resultaat
Parkeergarage Westblaak is weer waterdicht en bestendig tegen externe weersomstandigheden en het drukke verkeer in het centrum van Rotterdam. Ook de uitstraling is weer fris en past bij de wensen van de opdrachtgever. Het gewenste resultaat is dan ook zeker gehaald, de opdrachtgever is tevreden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.