De gebouwen van De Weef krijgen een RHT

BAM Wonen bouwt op dit moment in Helmond aan De Weef naar ontwerp van VFO Architects. In het centrum van genoemde stad komen 67 ruimte koopappartementen tussen het groene park, de Aa en de Zuid Willemsvaart.

Geplaatst door: Gorter Group bv

 

Rust én gezelligheid op een en dezelfde locatie. De drie gebouwen worden ieder uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Met deze oplossing kunnen de daken van de drie woontorens optimaal veilig worden bereikt. 


Het ontwerp
Het ontwerp is het resultaat van een intense samenwerking tussen VFO architecten, buro Lubbers en BAM Wonen en kenmerkt zich door organische lijnen en veel ruimte voor groen op zowel gevels als daken.  Zo gaan de gebouwen op in het Burgemeester Geukerspark en gaat het pak op in de gebouwen. 

De dakluiken
De Gorter RHT-dakluiken garanderen een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van De Weef.

Veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Onderhoudsploegen kunnen wanneer inspectie of reparatie gewenst is op een veilige wijze het dak betreden. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De Weef krijgt drie schaartrappen die perfect met de luiken matchen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.