Ruimte en comfort met balkonbeglazing

Wil je in de wintermaanden ook meer gebruikmaken van je balkon? Denk dan aan balkonbeglazing. Daarmee creëer je meer ruimte, heb je minder geluidshinder en bespaar je ook op je energiekosten.

Geplaatst door: Metalura

Wil je in de wintermaanden ook meer gebruikmaken van je balkon? Denk dan aan balkonbeglazing. Daarmee creëer je meer ruimte, heb je minder geluidshinder en bespaar je ook op je energiekosten.

Metalura biedt je met balkonbeglazing de mogelijkheid om aangenaam uit de wind en in de zon op je balkon te genieten van het uitzicht. Je houdt de warmte vast, je dempt het omgevingsgeluid en je kunt op elk gewenst moment beschut uit de wind zitten. Het moderne, onderhoudsarme en duurzame balkonglas zonder omkadering voegt niet alleen comfort toe, maar ook een stijlvolle uitstraling aan je balkon.

Uitgebreide keuze
Metalura heeft verschillende soorten balkonbeglazing ontwikkeld om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om beglazing op de balustrade van je balkon, verdiepingshoge beglazing, een windscherm, of zelfs een complete tuinkamer op je balkon, Metalura zorgt ervoor dat je gegarandeerd comfortabel uit de wind zit.

Een heerlijke buitenruimte
Balkonbeglazing is niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle aanvulling op je interieur. Je creëert meer ruimte en je laat meer licht binnen, waardoor het een stijlvolle oplossing is voor zowel uitkragende als inpandige balkons, evenals voor je dakterras.

Isolerende werking
Houd je het balkonglas tijdens de koude maanden gesloten, dan verminder je ook je energieverbruik. Je hebt minder last van warmteverlies, waardoor je jouw appartement efficiënter verwarmt en je bespaart op je maandelijkse energiekosten. Door de isolerende werking verminder je ook het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel te reduceren. Daardoor heb je minder geluidshinder van bijvoorbeeld het verkeer dat over de weg voorbijkomt.

Met Metalura ben je verzekerd van een comfortabele en aantrekkelijke buitenruimte. Wil je meer weten? Kijk dan op de website: www.metalura.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.