Seniorencomplex veilig en esthetisch

Bij een seniorencomplex is veiligheid prioriteit nummer één. Ervoor zorgen dat bewoners niet ten val komen door middel van veilige galerijenvloeren is dus cruciaal. Zo ook bij het appartementencomplex in Baarn.

Geplaatst door: Triflex BV

Bij een seniorencomplex is veiligheid prioriteit nummer één. Ervoor zorgen dat bewoners niet ten val komen door middel van veilige galerijenvloeren is dus cruciaal. Naast veiligheid, zijn duurzaamheid en uitstraling ook van belang.

Zo ook bij het appartementencomplex in Baarn. Hier lagen de tegels op de galerij los en bewogen ze ten opzichte van elkaar. Voor de bewoners kon dit leiden tot gevaarlijke situaties. Tijd voor een renovatie dus!

Proces

Erkend Triflex applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen is meer aan de slag gegaan. Er is gekozen voor het Triflex BIS ophoog en isolatiesysteem (variant 1) en het is afgewerkt met het Triflex BTS-P systeem, kwartzand fijn. Deze systemen bieden de perfecte oplossing, omdat het een combinatie biedt van thermisch isoleren, waterdichting en robuustheid. Daarnaast zorgt het voor een veilige situatie voor de bewoners aangezien het een strak en vlak oppervlak heeft waar er geen kans is op struikelgevaar. Daarnaast geven de systemen ook voldoende anti-slip bij neerslag.

Resultaat

De verschillen met de oude situatie en nieuwe situatie zijn goed te zien (zie foto’s). Kortom: dit seniorencomplex is weer een stukje veiliger en esthetischer gemaakt!

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.