Gerelateerde suggesties:

Elektrische sloten

De elektrische sloten van Portacon kunnen op verschillende deuren worden geplaatst. Ze vergemakkelijken de toegangsbeveiliging van uw woning.
LEES VERDER

Elektrische sloten met een afstandsbediening

 

Mogelijkheden elektrische sloten

Portacon beschikt over elektrische sloten die zowel geschikt zijn voor toegangsdeuren als voor andere deuren. Elektrische sloten zijn tevens goed toepasbaar voor binnendeuren en zelfs kastdeuren. Met de techniek van de elektrische sloten, die worden toegepast op kastdeuren, is het mogelijk op de toegang te beperken voor selectieve personen.

Toepassing elektrische sloten

Een elektrische slot met afstandsbediening is een perfecte keus voor buitendeuren waarop u een toegangscontrole wil toepassen. Als u dit slot koppelt aan een intercom en/of videosysteem, kunt u op afstand zien aan wie er toegang verleend wordt. Deze elektrische sloten zijn te bedienen door meerdere apparaten. De mogelijkheid bestaat om een deur te openen met een drukknop, afstandsbediening of in geavanceerdere systemen (met behulp van internet).


Deuren die door middel van een drukknop kunnen worden geopend worden vaak geplaatst in flatgebouwen. Deze deuren zijn dan van binnenuit te openen en vanaf de buitenkant wordt de toegang beperkt d.m.v. een badge of sleutelschakelaar. Sommige elektrische sloten beschikken over een extra beveiliging, de zogenaamde “Fail Save”. Dit houdt in dat in geval van calamiteiten, waarbij de stroom uitvalt, alle sloten automatisch openen. Voor buitendeuren van bedrijven zijn speciale modellen verkrijgbaar. Deze modellen voldoen aan de eisen die verzekeraars stellen aan inbraakwering.
Elektrische sloten worden vaak toegepast op huizen, waarvan de eigenaren gebruik maken van zorg. Veel sloten moeten worden geopend door hulpverleners en dankzij de elektrische sloten kan de hulpverlener de deuren van patiënten openen met een afstandsbediening in plaats van een sleutel per patiënt te moeten gebruiken.


Een sleutelkast wordt op dit moment nog veelvuldig toepast bij woningen. Echter is deze methode niet veilig voor inbraken, aangezien het mogelijk is om het kastje van de muur te halen en vervolgens te openen. De afstandsbediening van elektrische sloten wordt geprogrammeerd, zodat alleen de personen die toegang is toegewezen naar binnen kan.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Portacon
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen