Bespaar op je energiekosten door wat slimmer in de keuken bezig te zijn

Ieder huishouden kan gemakkelijk energie besparen in de keuken. Hoe? Door een aantal simpele tips toe te passen.

Gepubliceerd: 11 augustus 2016

Efficiënter gebruik van alle elektrische apparaten zorgt voor de nodige besparingen die kunnen oplopen tot wel gemiddeld € 265,- per jaar. En dan hebben wij het nog niet over de langere levensduur van apparaten in jouw keuken.

Van verbruiken naar besparen

De koelkast, de vaatwasser en de kookplaat verbruiken allemaal meer energie dan dat je zou denken. Energiezuinige kookplaat en bewuster koken geven al ruim € 50,- besparing, jaar in jaar uit. Het onnodig aanzetten van de vaatwasser kost je op de jaarbasis € 60,- meer dan eigenlijk zou moeten. Met de koelkast kun je gewoon geld besparen, en wel ruim € 40,- per jaar. Alles bij elkaar, loopt het aardig snel op. Wil je weten hoe je alle besparingen precies voor elkaar krijgt? Bekijk dan deze praktische tips in de infographic van UnitedConsumers.


Zonder al te veel moeite kun je honderden euro’s per jaar besparen. Daar worden jij en je portemonnee toch blijer van. En laten we eerlijk zijn, dat geld kun je vast beter besteden dan aan je energierekening. Meer overhouden betekent meer leuke dingen doen.

Kijk voor meer informatie op de website van UnitedConsumers

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.