Gerelateerde suggesties:

Scherp geprijsd liftonderhoud

Het juiste onderhoud voor uw liften: Vebo Liftsupport onderhoudt uw liftinstallatie tegen scherpe prijzen en luistert naar al uw wensen!
LEES VERDER

Periodiek onderhoud

De liftinstallatie van nu is een modern stuk techniek. Maar hoe geavanceerd deze ook is, voor de gebruiker zijn comfort en veiligheid de belangrijkste aspecten. Een storingvrije lift valt of staat met gedegen onderhoud. 

 

Periodieke controles en werkzaamheden ongeacht lifttype of merk

Het onderhoudspakket van Vebo Liftsupport bestaat uit het periodiek uitvoeren van controles en werkzaamheden om de bedrijfszekerheid van de lift optimaal te kunnen garanderen. Het aantal jaarlijkse onderhoudsbeurten is afhankelijk van de gebruiksintensiteit van uw liftinstallatie. Vebo is in staat om u een onderhoudscontract aan te bieden tegen een concurrerende prijs, ongeacht lifttype of merk. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Momenteel werken wij ook aan het op afstand bewaken en monitoren van uw lift om gerichter onderhoud uit te voeren en mankement vroegtijdig op te sporen!

Werkzaamheden

Standaard periodiek onderhoud houdt in dat wij met afgesproken intervallen de lift een onderhoudsbeurt geven. Het aantal onderhoudsbeurten hangt af van vele zaken, waaronder:

- aantal stopplaatsen;
- aantal ritten van de lift;
- omgeving waar de lift staat;

Wij willen vooraf altijd de lift bekijken om zo het beste advies voor u als eigenaar te geven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Liftonderhoud neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte!

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Vebo Liftsupport
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen